Tuotesarjat

 

Mary Cohr - kauneutta puhtaasta luonnosta

www.marycohr.fi

Mary Cohr on Ranskan myydyin aromaterapiaan perustuva hoitolasarja. Sarjan laadukkaat, luonnollisiin kasviuutteisiin ja -öljyihin perustuvat tuotteet on valmistettu mahdollisimman luonnonmukaisiksi, ilman geenimanipulaatiota, parabeeneja tai mineraaliöljyjä.

Monipuolisessa, kaikki ihotyypit huomioivassa sarjassa on yli 90 kosmetiikkatuotetta sekä tehokkaat erikoishoidot kasvoille ja vartalolle. Mary Cohrin tuotteita myydään kauneushoitoloissa jo yli 55 maassa.

Mary Cohr

 


 

Ravintolisät

 

Forever Living Products

www.foreverliving.fi

Forever toimii yli 150 maassa kaikissa maanosissa ja on maailman suurin Aloe vera -tuotteiden viljelijä, valmistaja ja jakelija. Foreverin kaikki tuotteet perustuvat yrityksen omilla viljelmillä ekologisesti viljeltyyn Aloe veraan. Omien viljelmiensä ansiosta Forever voi valvoa koko tuotantoprosessia aina taimesta valmiiksi tuotteeksi asti, ja näin se pystyy takaamaan parhaan mahdollisen laadun.

Ihmiset haluavat ottaa vastuuta omasta terveydestään, ja yhä useammat ovat kiinnostuneita luonnollisista ja etenkin ekologisista vaihtoehdoista. Forever on Pohjoismaiden suurin Aloe veraan perustuvien terveys- ja ihonhoitotuotteiden suoramyyntiyritys.
 

Forever Living Products

Aloe Vera -juomat

Pidä vatsasi huippukunnossa Aloe Veran avulla. Se sisältää tärkeiden kasvikemikaalien lisäksi myös vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja, vaikkakin pieninä määrinä, aivan kuten kaikki muutkin hyödylliset vihannekset. Se on tuorepuristettu ja luonnonmukaisesti viljelty. Kolme eri makua.

31€ / 1l

ARGI+

ARGI+ on innovatiivinen ravintolisä, joka on kehitetty erityisesti sinulle, joka elät aktiivista elämää. Sisältää aminohappo L-arginiinia sekä mehu- ja hedelmäuutesekoituksen hedelmistä ja marjoista, muun muassa mustikoista, vadelmista, viinirypäleistä ja granaattiomenoista. Antaa sinulle lisäksi päivittäisen annoksen vitamiineista C, D, B6, B12 ja foolihappo.

67€ / 300g

Ultra Shake

Forever Ultra Shake on täydellinen lisä aktiiviseen elämäntyyliisi, ja se auttaa sinua pitämään itsesi kunnossa ja tasapainossa. Kun juot Ultra Shakea kahdesti päivässä kevytmaitoon sekoitettuna, saat täysiarvoista soijaproteiinia. Se sisältää kaikki tärkeät aminohapot, joita kehosi tarvitsee rakentaakseen lihaksia ja polttaakseen rasvaa. Shakea on lisäksi rikastettu vitamiineilla, mineraaleilla ja hivenaineilla. Forever Ultra Shakea on kahta hyvää, luonnollista makua: suklaa ja vanilja.